Quantcast iYiblogcu | Windows 7, Windows 7 Kurulum, Windows 7 indir
FIRSAT ÜRÜNLERİ 15 Saniye sonra otomatik olarak kapanacaktır [ REKLAMI KAPAT ]
Ana Sayfa » Tekno Haber

Faturan Otomatik Ödensin, Netbook Kapına Gelsin Kampanyası

TTNET ADSL faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verin, her ay 40 Vestel netbook kazanan aboneden biri olun!

ADSL faturalarınızı; “Otomatik Ödeme Talimatı” kanalıyla hızlı bir şekilde, kuyrukta beklemeden, faturalarınızın takibi ile uğraşmadan ödeyebilirsiniz. Şimdi otomatik ödemenin yepyeni bir avantajı daha var! Her ay, otomatik ödeme talimatı veren tam 40 abonemize Vestel netbook hediye ediyoruz!

Kampanya öncesi otomatik ödeme talimatı veren eski, yeni tüm abonelerimiz kampanya süresince faturaları otomatik ödeme talimatı ile ödendiği sürece çekilişe hak kazanacaktır.

otomatikodeme Faturan Otomatik Ödensin, Netbook Kapına Gelsin Kampanyası

  • Kampanya süresince aboneliğini ve/veya otomatik ödeme talimatını sonlandıran aboneler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Abonelik ve otomatik ödeme talimatının, her bir dönemin çekiliş tarihine kadar aktif olması gerekmektedir, olmayan abonelerin kazandığı ikramiye hakkı elenerek yedek talihliye verilir.
  • Tahsilat işlemi sırasında, yetersiz bakiye ya da kredi kartının kullanımını engelleyen herhangi bir durum nedeni ile tahsilatı gerçekleşemeyen aboneler kampanyaya dahil edilmeyecektir, bu gibi durumlarda sorumuluk sadece aboneye aittir.
  • Aynı kişinin sahip olduğu ADSL paketleri nedeni ile birden çok farklı ADSL hizmet numarası olabilir. Her 1 ADSL hizmet numarasına her ay en fazla 1 çekiliş hakkı verilir.
    Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez.
  • İkramiyeye konu olan eşyanın bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki, vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Kampanyaya kimler katılabilir?
Kampanyaya TTNET ADSL faturalarını TTNET web sitesi veya 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’nden otomatik ödeme talimatı veren ve ödemesi gerçekleşen yeni ve mevcut tüm TTNET ADSL müşterileri otomatik olarak katılacaktır..

Kampanyaya hangi tarihler arasında katılabilirim?
Kampanyaya 3 Kasım 2009 ile 30 Ocak 2010 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanyadan nasıl faydalanacağım?
3 Kasım 2009 – 30 Ocak 2010 tarihleri arasında TTNET web sitesi ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri üzerinden TTNET ADSL Faturası için otomatik ödeme talimatı vererek ADSL faturanızı ödemeniz durumunda kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında verilecek hediyeler nelerdir, her ay yapılacak olan çekilişlere katılabilir miyim?
Çekilişle her ay belirlenen kanallardan otomatik ödeme talimatı ile ödeme yapan 40 kişiye Vestel marka netbook hediye edilecektir. 3 ay sürecek kampanyada toplam 120 kişi netbook kazanacaktır. Ödemesini bu kanallardan yapan müşteriler her ay çekilişe katılabileceklerdir. Kampanyaya katılım tarihi, tahsilat işleminin gerçekleştiği tarih ve saate göre belirlenir ve sadece o ayın çekilişine dahil edilir.

Birden fazla ADSL aboneliğim var. Her aboneliğim için kampanyaya ayrı ayrı katılabilir miyim?
Her abonelik paketiniz için kampanyaya ayrı ayrı katılabilirsiniz.

Kampanyaya katılım yaptım ve çekiliş hakkı kazandım. Fakat kampanya bitmeden ADSL aboneliğimi iptal ettirdim. Çekiliş hakkım geçerli midir?
Kampanya süresince aboneliğini sonlandıran aboneler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanyada kazandığım hediyeyi nereden alacağım?
Kampanya kapsamında kazandığınız Vestel marka netbook gerekli dökümanları temin etmeniz şartı ile adresinize kargolanacaktır.

Bu yazı 5 Kas 2009 tarihinde Tekno Haber kategorisi altında yazar admin tarafından oluşturulmuş. Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz, veya kendi sitenizden geri izleme yapabilirsiniz. Yorumlar için yorum rss, tüm yazılar için Yazı rss bağlantılarını kullanabilirsiniz. İletişim için Patron'u ziyaret edin.

5 Kasım 2009 75 Gösterim Yorum Yapılmamış

Yorum ekleyin veya yorumları okuyun!

Siz, Bu etiketleri kullanabilirsiniz :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>